Novosti Sport Događanja

Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazbi

03.10.2023. / Ivana Ćurić

VIA VINO festival, vrhunski vinski doživljaj u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije, otvorio je svoju treću sezonu spektakularno. Nakon bajkovite glazbene večeri s Damirom Kedžom u okrilju turopoljske šume, festival je oduševio posjetitelje koji su se okupili na rasprodanoj rosé večeri koja je spojila modu, umjetnost i ružičasta vina na legendarnom imanju kurije Modić-Bedeković.

Kurija je jedan od najvrjednijih primjera graditeljske kulturne baštine središnje Hrvatske a njene najpoznatije stanovnice, sestre Milka i Vilma Bedeković, bila su inspiracija novoj kolekciji jednog od naših najistaknutijih modnih dizajnera, Zorana Mrvoša.

U petak 06. listopada doživite spoj tradicije i suvremenosti Prigorja u srcu vinarije Puhelek-Purek

-Nema sumnje da je ova treća godina VIA VINO festivala iščekivana s velikim uzbuđenjem, a ono najbolje tek dolazi! Već ovaj petak 06. listopada pripremite se za jedinstvenu vinsku avanturu koja će vas povesti na nezaboravno putovanje kroz okuse i arome koje ćete možete doživjeti samo na ovoj vinskoj cesti. Vinarija Puhelek-Purek, dobitnik Decanterove zlatne medalje domaćin je treće večeri VIA VINO festivala.pozivaju iz Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Dragulj Prigorja, vinska sorta kraljevina u središtu je pozornosti. Uz pomno odabrana vrhunska vina, pjenušce i izbor koktela poslužuju se kreativna jela s potpisom Zagrebačke županije.

Za glazbeni kulisu koja nas vodi kroz ovu kraljevsku vinsku večer, pobrinut će se DJ Jurki, koji će posjetitelje provesti kroz različite glazbene žanrove i stvoriti nezaboravnu atmosferu. Kraljevski vinski party u vinariji Puhelek-Purek počinje od 18 sati, ne propustite se pridružiti ovoj posebnoj vinskoj avanturi!

Galerija slika

Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb Via Vino festival u Donjoj Lomnici oduševio posjetitelje koji su uživali u pjenušavim vinima, modnoj reviji i odličnoj glazb

Podijeli