°C 12

Vili Kočnica i motel El Royale novi su hitovi u goričkom kinu

17.10.2018.

Petar Brnada

Na goričko kino platno sutra stižu dva nova filmska naslova, jedan je animiran i sinkroniziran te namijenjen najmlađoj publici, dok je drugi rezerviran za ljubitelje trilera.

U kino će prvi dojuriti Vili Kočnica (Wheely), animirani film koji donosi priču o građaninu automobilu.

-U imaginarnom svijetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj ceste u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati vjeran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprijete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći usprotiviti i postati globalni heroj?- najavljuju film iz Goričkog kina.

Film u terminu od 18 sati možete pogledati od sutra te 19., 20., 22. i 24. listopada, dok će 21. listopada biti prikazan u 18:30 sati.

Teška vremena u motelu El Royale (Bad Times at the El Royale) naziv je trilera u kojemu glavne uloge tumače popularni Chris Hemsworth, Dakota Johnson i Jon Hamm.

Sedmero stranaca, svaki s tajnom koju želi zakopati, nađe se u oronulom motelu mračne prošlosti - El Royale. Mladi vratar dočekuje tu grupu neobičnih gostiju: nesretnog svećenika, pjevačicu, upečatljivu kriminalku i njezinu stariju sestru, prodavača usisavača i karizmatičnog vođu kulta. Jedne sudbonosne noći, svatko će od njih dobiti priliku za osvetu…

Film će u goričkom kinu premijerno biti prikazan sutra u 20 sati, a u tom ćete ga terminu moći pogledati i 19., 20., 22., te 24. listopada.