Novosti Sport Događanja

Vježbenička tvrtka goričkih ekonomista plasirala se na Državnu smotru, i vi ih možete podržati svojim glasom!

28.04.2021. / Petar Brnada

Vježbenička tvrtka velikogoričke ekonomske škole VT Fresh Juice bar d.o.o. jedna je od pet vježbeničkih tvrtki koja će sudjelovati u Smotri strukovnih škola na državnoj razini - World Skills Croatia 2021.

VT Fresh Juice bar d.o.o. čini polovica učenika 3.a razreda Ekonomske škole, a voditeljica vježbeničke tvrtke je nastavnica Marija Mohar. Na čelu vježbeničke tvrtke je direktor Mateo Šimić koji o njihovom uspješnom plasmanu kaže sljedeće:

„Velika je čast biti u pet najboljih u Hrvatskoj! Jako sam ponosan na svoj tim. Uložili smo puno truda i rada i drago nam je što je to prepoznato od strane stručnog povjerenstva na državnoj razini i što imamo priliku predstavljati našu školu na WSC Smotri.“

U okviru WSC Smotre odvija se online glasovanje za najbolji od 5 plasiranih video uradaka i traje do 4.5.2021., a smotra se ove godine održava od 11. do 13. svibnja.

-Naša djelatnost je proizvodnja i prodaja svježih sokova, smoothieja i shakeova od voća i povrća. Prilikom osmišljavanja djelatnosti tvrtke inicijalno smo htjeli proizvodit i prodavati koktele, ali oni nisu najprikladniji proizvod za našu školu pa smo se odlučili za voćne i povrtne sokove i smoothieje. Naša misija je održavati zdrav način života ljudi koji prirodno, zdravo i odgovorno žive svaki svoj trenutak osiguravajući im zdrave i ukusne napitke. U ponudi imamo voćne smoothieje, osvježavajuće prirodne sokove i zdrave proteinske shakeove. Našu raznoliku ponudu požete pogledati na našoj web stranici, a pronaći nas možete i na Facebook i instagram stranici. Naša vizija je biti vodeća tvrtka za prodaju sveže cijeđenih sokova u Velikoj Gorici, po prepoznatljivosti, kvaliteti, odnosu s potrošačima i prihodima- kažu između ostalog u videu o svojoj tvrtki učenici Ekonomske škole.

Video uradak koji je ovu vježbeničku tvrtku plasirao na WSC 2021 možete vidjeti na poveznici: VT Fresh Juice bar, a svoj glas možete im dati OVDJE.

Podijeli