Novosti Sport Događanja

Ačkar na visokom 4. mjestu izborne liste HDZ-a, glavni projekt – dnevna bolnica u Gorici

28.03.2024. / Redakcija

Na listi koju će predvoditi aktualni premijer Andrej Plenković, gorički gradonačelnik Krešimir Ačkar našao se na vrlo visokom i prolaznom četvrtom mjestu, odmah ispod Željka Reinera i Nine Obuljen Koržinek.

Ačkaru bi to bio drugi mandat u Hrvatskom saboru gdje je i protekle četiri godine bio glas Velikogoričana.

- Velika čast i ponos, ali i veliko priznanje ne samo za mene, nego i sve moje suradnike i sve moje sugrađane. Jer sve što smo ostvarili u našem gradu u proteklih nekoliko godia ostvarili smo zajedno. Ja sam kao saborski zastupnik u proteklom mandatu bio glas Velikogoričana na državnoj razini, a to ću biti i iduće četiri godine. Nastavit ćemo izvrsnu suradnju s Vladom RH na brojnim projektima u našemu gradu od kojih će najvažniji biti izgradnja dnevne bolnice u Velikoj Gorici – komentirao nam je Ačkar.

Sastavni dio izbornog programa HDZ-a na izborima koji slijede 17. travnja, tako će biti i projekt dnevne bolnice u Velikoj Gorici čiju gradnju je premijer najavio prilikom nedavnog boravka u našem gradu. Veliko je to izborno obećanje za koje gradonačelnik Ačkar očekuje potporu kakvu su dobili projekti gradnje staračkog doma, dječjih vrtića i škola, poduzetničkog inkubatora, kampa HNS-a i drugi.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Podijeli