Novosti Sport Događanja

Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih

13.05.2024. / Maja Peranić

U Gornjem Hruševcu oko 14 sati autobus je sletio s ceste. U njemu su se nalazili putnici, a prema informacijama koje smo dobili od policije ima nekoliko lakše ozlijeđenih. Intervenirali su vatrogasci DVD-a Kravarsko.

Čitatelj koji je prošao kraj mjesta nesreće rekao nam je kako je autobus prošao iza stupa i zaletio se u kućicu autobusne stanice. Razbijeno je prednje staklo autobusa, a kućica je u potpunosti srušena. 

Iz policije su nam potvrdili da je riječ o slijetanju autobusa s ceste te da su službenici trenutno na terenu i obavljaju očevid. Tri ili četiri osobe su lakše ozlijeđene, rekli su iz policije dodavši da su to za sada sve informacije kojima raspolažu.

Više će se znati nakon očevida.

Na mjesto nesreće uz policiju, izašli su i pripadnici DVD-a Kravarsko čije fotografije prenosimo.

 

(foto: čitatelj VGdanas, DVD Kravarsko)

Galerija slika

Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih Autobus u Gornjem Hruševcu sletio s ceste, ima ozlijeđenih

Podijeli