Novosti Sport Događanja

Automobil naletio na pješakinju na zebri u Zvonimirovoj: "Letjela je dva metra, a vozač nije stao!"

10.05.2024. / Maja Peranić

Niti uspornici, niti označeni pješački prijelazi kao ni brojna upozorenja i policijske akcije za neke vozače jednostavno nisu dovoljni. Na pješačkom prijelazu u centru Velike Gorice, u Zvonimirovoj ulici, danas oko 14 sati automobil je naletio na pješakinju koja je u tom trenutku, prema riječima očevidaca odletjela nekoliko metara od mjesta na kojem se nalazila. Vozač se pritom nije zaustavio već je samo produžio dalje. Građani su zgroženi ovim događajem i pitaju se kako tome stati na kraj.

-Ovo je već postalo nepodnošljivo. Djevojka je upravo bila udarena od strane automobila NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU... vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ostavljajući je kao odbačenu krpu. To je sramota. Srećom, postoje svjedoci nesreće i nadamo se da će policija brzo pronaći i kazniti počinitelja. Svjedoci tvrde da je vozač još ubrzao nakon što ju je udario. Jednostavno nevjerojatno - objavili su iz naselja 8. mart na svojoj Facebook stranici.

Kontaktirali smo ih kako bismo doznali detalje.

-Djevojka i jedna gospođa su prelazile cestu po označenom pješačkom prijelazu, auto je doletio velikom brzinom i pogodio djevojku, letjela je po zraku 2 metra. Auto se nije zaustavio. Svjedoci su zapamtili registraciju i marku automobila, hitna je došla za par minuta, nakon njih ubrzo i policija. Užasna slika - ispričali su nam.

Iz policije su potvrdili slučaj.

-Dojavu smo dobili u 14,18 sati. sudjelovalo je jedno osobno vozilo i jedan pješak. Jedna osoba, tj. pješakinja je ozlijeđena i prebačena u KBC Zagreb. Prema trenutnim saznanjima radi se o lakšim ozljedama - rekli su nam iz PU zagrebačke dodavši da su to za sad sve informacije o ovoj nesreći.

Djevojka je srećom prošla s lakšim ozljedama no današnji prizor s gradskih prometnica ostavit će zasigurno dubok trag na očevicima ove prometne nesreće kao i povećati zabrinutost za prometnu sigurnost u našem gradu.

(foto: Facebook 8.mart)

 

Galerija slika

Automobil naletio na pješakinju na zebri u Zvonimirovoj: "Letjela je dva metra, a vozač nije stao!" Automobil naletio na pješakinju na zebri u Zvonimirovoj: "Letjela je dva metra, a vozač nije stao!" Automobil naletio na pješakinju na zebri u Zvonimirovoj: "Letjela je dva metra, a vozač nije stao!" Automobil naletio na pješakinju na zebri u Zvonimirovoj: "Letjela je dva metra, a vozač nije stao!"

Podijeli