Novosti Sport Događanja

Dečki taman pokrenuli „posao“ kad su naletjeli na policiju: Kod trojice dilera pronađeno je oko 88 grama marihuane i 14 grama kokaina

25.11.2022. / Anes Šuvalić

Policajci nisu mogli ni pretpostaviti što će naći kod trojca kojeg su u ponedjeljak oko 21,30 sati na autobusnom kolodvoru. Prilikom legitimacije 27-godišnjaka, 20-godišnjaka i 16-godišnjaka s područja Grada Velike Gorice kod njih je pronađeno 83 grama marihuane u vakumiranoj vrećici, jedna vrećica s 1,8 grama marihuane te dva paketića ukupne težine 1,5 grama kokaina.

- Sva trojica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela privedeni u Policijsku postaju Velika Gorica. Narednog dana nad njima je nastavljeno kriminalističko istraživanje, te je policija izvršila pretragu stanova u kojima žive – rekao je policijski inspektor Nikica Ljubanović.

Kod 27-godišnjaka je prilikom pretrage stana pronađeno 2,9 grama marihuane, prepakirane u više manjih paketića, a uz to i 12,5 grama kokaina, također prepakiranog u više manjih pvc paketića.

- Protiv sve trojice podnesena je kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – dodao je Ljubanović.

Dan prije policija zaplijenila 40-tak grama marihuane

Dan prije policija je zaustavila vozilo u kojem se nalazio 38-godišnjak s područja Velike Gorice. Policijskim službenicima predao je 3,5 grama marihuane, a daljnjim kriminalističkim istraživanjem na njegovoj kućnoj adresi pronađeno još oko 40-tak grama marihuane i vaga za precizno vaganje. I protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Foto: ilustarcija/Hrvoje Jelavic/Dino Stanin/Pixsell

Podijeli