°C 24

Djecu obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb

05.12.2018.

Ivana Ćurić

Omiljeni dječji svetac sutra ima svoj dan, a upravo povodom Nikolinja, jutros su u Centru za socijalnu skrb roditelji preuzeli poklon pakete za djecu.

Prigodni paketi osigurani su za djecu iz socijalno ugroženih obitelji s područja Grada Velike Gorice, točnije za njih 63.

-Centar za socijalnu skrb tradicionalno obilježava svetog Nikolu i Božić kada pripremamo poklon pakete za djecu i odrasle korisnike zahvaljujući sredstvima koje je osigurao Grad Velika Gorica. Za svetog Nikolu pripremljeni su pokloni za 63 djece iz 23 obitelji, za Božić ćemo ih podijeliti 64 za djecu i još 189 za odrasle korisnike. Riječ je o osobama koje su korisnici zajamčene minimalne naknade, odnosno djeca iz socijalno ugroženih obitelji, a u paketima su prehrambeni artikli i higijenske potrepštine te slatkiši za djecu-rekla nam je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Vesna Grospić.

Podjela božićnih paketa za djecu bit će 19. prosinca, a za odrasle korisnike 20. prosinca.

-Zadovoljni smo paketima i raduje nas ova pomoć-rekla nam je jedna od korisnica Centra koja je jutros stigla po paket za svoje najmlađe. Slatkiši su obradovali i djecu koja su nerijetko pratila roditelje dolazeći po pakete koji će barem nakratko olakšati tešku svakodnevicu u ove predbožićne dane.

Galerija slika

Djecu obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb Djecu obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb Djecu obradovali pokloni iz Centra za socijalnu skrb