°C 23

Emirati te zovu, postani član posade!

21.06.2018.

Petar Brnada

Najveća svjetska međunarodna aviokompanija Emirates u Hrvatskoj traži kandidate koji će se priključiti njihovom timu kabinskog osoblja.

Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja održat će se u četvrtak, 28. lipnja, u 8 sati u hotelu Westin u Zagrebu gdje zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan.

Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

-Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji- kazali su iz aviokompanije.

Iako prethodno iskustvo nije nužno, postoje određeni uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Dodatne informacije o uvjetima za proces odabira, kao i početnu plaću te ostale prednosti mogu se pronaći OVDJE.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan godinu dana te izravnim letom luksuznim Boeingom 777-300ER povezuje Zagreb i Dubai otkud hrvatski putnici mogu dalje letjeti u neko od 160 odredišta u 85 zemalja.

Uz to, Emirates je i najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kako kažu, kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za rast i razvoj karijere te kontinuiranu edukaciju i jedinstveno kulturno iskustvo suradnje s međunarodnim timom koji broji više od 135 nacionalnosti.

Dodajmo da će Emirates Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja održati i u Dubrovniku, u ponedjeljak 2. srpnja, a detalji o lokaciji i točnom terminu bit će uskoro objavljeni OVDJE.