°C 0

FACIES je izvođač radova na novom projektu u Velikoj Gorici

14.10.2019.

Juraj Odrčić

Danas počinju radovi na trenutno najvećem gradilištu u Velikoj Gorici kada je u pitanju stanogradnja. Naime, započinje izgradnja stambenog kompleksa ''MAK Projekt'' od 75 stanova u dvije zgrade u ulici Andrije Kačića Miošića.

O samom projektu razgovarali smo s voditeljem prodaje MAK projekta Matijom Černetićem koji naglasak stavlja na kvalitetu same gradnje.

- Riječ je o sasvim drukčijem projektu i pristupu što se Velike Gorice tiče, od samog odabira izvođača  do izgleda zgrada i njihovog okoliša. Izvođač radova, tvrtka Facies garantira vrhunsku kvalitetu  gradnje a u nizu svojih referenci može istaknuti nedavnu cjelovitu izgradnju najnovijeg hotela iz lanca Hilton i poslovne zgrade Hrvatskog telekom na Radničkoj cesti u Zagrebu - govori nam Černetić.

Zgrade su projektirane tako da budu ugodne za život osobama svih dobnih skupina, okoliš pruža mogućnost dječjeg igrališta te ugodnih šetnji. Gradnja počinje u ponedjeljak, 14. listopada, a planirani dovršetak je kraj 2020. godine. Već početkom jeseni 2020. prvi stanari će moći useliti u svoje nove domove.

- Jedna od posebnosti ovog projekta bit će i to da će situaciju na gradilištu biti moguće pratiti i online, putem kamera postavljenih na kranovima, te će kako postojeći, tako i potencijalni kupci, moći pratiti napredak gradnje u svakom trenutku – zaključio je Černetić.