Novosti Sport Događanja

FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom

04.08.2021. / Petar Brnada

Iako smo duboko u sezoni godišnjih odmora projekt Aglomeracije Velike Gorice ide dalje, a strojevi na gradilištima ne miruju. Čini se kako su kritike na račun razrovanih cesta i neadekvatne sanacije ipak urodile plodom jer se u pojedinim gradskim naseljima ubrzala dinamika radova, posebice kada je u pitanju asfaltiranje cesta.

Trenutno se asfaltiraju sporedne ulice u Starom Čiču koje su, kako nam kažu iz Mjesnog odbora prve na redu, a potom će se asfaltom pokriti i glavna ulica.

-Glavna ulica nam se trenutno priprema za asfaltiranje. Što se tiče asfaltiranja ulica mi smo zadovoljni. U Ulici Jurja Habdelića imamo primjedbi da ju treba još malo podići sa šodrom, ali to je u postupku. Asfaltira se treći odvojak Ulice Jurja Habdelića, a dva su završena. Taj treći je na pola gotov i trebao bi biti završen danas, a s druge strane imamo još tri takva odvojka. Tako na kraju ostaje Habdelićeva koja ide kroz cijelo selo. No kažem, u pripremi je, tehnički dogovor je da se još malo digne da se ne bi kasnije voda zadržavala- prepričao nam je aktualnosti oko radova u Starom Čiču predsjednik MO-a, Marijan Plodinec dodavši da su zadovoljni dinamikom izvođenja radova.

Na red su došle i prometnice u Kosnici. Novi asfalt dobila je Ulica Mladena Bedekovića, Istarska te Kosnička ulica.

-Što se tiče dinamike radova, mi smo zadovoljni. Imamo dobru komunikaciju s izvođačem radova, čujemo se na tjednoj, a nekad i na dnevnoj bazi. Riješen je i vodovod u Slavonskoj i Istarskoj ulici kojeg nije bilo pa je Grad dodatno investirao u to. Sada čekamo asfaltiranje tih ulica, a preostalo nam je postaviti i drugi sloj asfalta na Zagrebačkoj ulici- rekao nam je predsjednik MO Kosnica, Josip Vlašić.

-Mi smo reagirali na kaos na raskopanim cestama, pa se sve ubrzalo. Nakon sastanka s Gradom na kojemu su bili predsjednici mjesnih odbora i izvođači sve se pokrenulo. Mi još uvijek nismo zadovoljni sa širinom ulice Mladena Bedekovića, no čekamo individualni sastanak. Sve u svemu za sada je OK. Dobra strana je što je završno preuzimanje cijelog projekta aglomeracije u studenom 2022. godine. Vidjet ćemo što će nam donijeti zima, a onda i proljeće iduće godine, pa ćemo biti pametniji i moći ćemo procijeniti kvalitetu izvedenih radova i postavljenog asfalta- zaključio je Vlašić.

Galerija slika

FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom FOTO Aglomeracija: Asfaltiraju se ulice u Kosnici i Starom Čiču, mjesni odbori zadovoljni dinamikom

Podijeli