Novosti Sport Događanja

FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu!

16.06.2024. / Redakcija

Subota je donijela posebnu radost za stanovnike gradske četvrti Braća Radić, koji su proslavili dan svoje gradske četvrti s nizom aktivnosti i veselja. Inicijativa vijeća četvrti uključivala je besplatan roštilj i piće za sve prisutne susjede, dok su najmlađi uživali u napuhancima i raznim igrama.
 
Predsjednik vijeća, Josip Kolić – najmlađi predsjednik u gradu – izrazio je svoje zadovoljstvo odazivom sugrađana na ovom prvom takvom događanju:

- Jako sam zadovoljan današnjim odazivom sugrađana, s obzirom na to da to prvi puta organiziramo. Vjerujem da će ovo postati još bolje u budućnosti-rekao nam je.


 
Kolić je također istaknuo niz projekata na kojima se aktivno radi:

- Nakon uspješnog uređenja Kolareve ulice, planira se rekonstrukcija Porinove, a Šopova je sljedeća u redu za obnovu ove godine. Igralište je opremljeno koševima, stolnim tenisom i spravama za vježbanje, a uskoro će biti postavljena i slavina s vodom za djecu. Imamo planove koji  uključuju i izgradnju ograđenog nogometnog igrališta za djecu s najvišim sigurnosnim standardima, što je predviđeno za iduću godinu.


 
Na pitanje o suradnji unutar vijeća, Kolić je posebno pohvalio svoje kolege vijećnike:

- Mogu pohvaliti svoje kolege vijećnike. Iako dolazimo iz različitih stranaka, složni smo u jednom cilju – boljitku naše četvrti. Imamo izvrsnu suradnju i podršku od Gradske uprave. Naravno, mi bismo htjeli da se sve realizira odmah, ali razumijemo da moramo biti strpljivi. Još nam preostaje godina dana da ispunimo očekivanja sugrađana koja smo im obećali na početku mandata. Zahvaljujem Gradu na prepoznavanju naše složnosti i želje za napretkom.


 
Tu nije stao, već je uputio i poruku sugrađanima:

- Podržite nas i dalje sa svojim prijedlozima. Pridružite se sa svojim idejama jer cilj nam je svima isti – ugodan i kvalitetan život u okruženju u kojem živimo.


 
Proslavi su prisustvovali i gradonačelnik Krešimir Ačkar u pratnji svojih suradnika. Tijekom događanja družili su se s građanima i razgovarali o njihovim prijedlozima i potrebama, čime su dodatno istaknuli snažnu podršku Gradske uprave ovoj gradskoj četvrti.


 
Gradska četvrta Braća Radić sjajan je primjer kako zajedništvo gradi čvrste temelje razvoja. Bez obzira na političku pripadnost, vijećnici ove gradske četvrti pokazuju da složnost i zajednički rad mogu donijeti značajan napredak. Nadamo se da će ovakav pozitivan primjer nastaviti rasti i donositi još više uspjeha. Pred njima je još mnogo planova, ali sa složnim vijećem i podrškom građana njihova vizija kvalitetnog i ugodnog života za sve zasigurno će se ostvariti.

(tekst i foto: Sandra Sarija)

Galerija slika

FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu! FOTO Dan gradske četvrti Braće Radić: Zajedništvo na djelu!

Podijeli