°C 13

FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša

02.12.2020.

Petar Brnada

Velika Gorica danas je dočekala prve snježne pahulje. Nešto prije 11 sati na grad se počeo spuštati sitan snijeg, a prema vremenskoj prognozi trebao bi padati dobar dio dana.

Ipak, negdje oko 15 sati snijeg bi mogao prijeći u ledenu kišu koja može biti vrlo nezgodna, kako za vozače tako i za pješake, pa se preporuča da budete oprezni ako izlazite van. U ranim večernjim satima snijeg bi ponovno trebao zalepršati, a iza 21 sat pa sve do jutra ponovno će se miješati s kišom koja će se smrzavati u dodiru s podlogom.

Prema vremenskoj prognozi, najniža temperatura na našem području danas će iznositi -1 stupanj, a ona najviša neće se penjati iznad nule što su zapravo idealni uvjeti za stvaranje snježnog pokrivača.

Galerija slika

FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša FOTO Dočekali smo prve snježne pahulje! Oprezno u prometu, moguća i ledena kiša