Novosti Sport Događanja

FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast

03.02.2023. / Redakcija

Nezadovoljan preozbiljnim stanjem u gradu, Princ Fašnik nije čekao izbore da preuzme vlast. U društvu Princeze i vjernih pratitelja Luka, Žira i Pajceka, Princ Fašnik preuzeo je u 11 sati ključeve Grada i proglasio svitanje novog doba u Turopolju - doba Fašničke Republike. Mnoštvo pristalica Fašnika popratilo je ovaj veliki događaj uz žonglere, zabavljače, šarene balone i nezaobilazne poslastice krafne. Princ je predstavio i svog novog tjelohranitelja Spidermana. 

Što to znači za budućnost našega kraja otkrio nam je pri svom samoproglašenju.

 - Ja, Princ Fašnik, turopolski veliki, a tu bih još dodal i lepi, od danas svečano obećajem kak bum sve euriće u gradskoj blagajni na stranu stavil da bi stanje u gradu malo popravil. Zato bum sve odštopal, poravnal, zakrpal i prekrpal. Svakom bum penzioneru dal euro viška da u gradskoj blagajni ne bude baš prevelika stiska - najavio je princ Fašnik.

Za svoje male pajdaše i podanike pripremio je pak nešto posebno - turopoljski krafnoled - krafna koja se na vrhu korneta s pekmezom štima.

Pa kaj lepše i bolše može bit' neg' ono kaj nam Fašnik da?

 

 

Galerija slika

FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast FOTO Novi šef je u Gradu: Princ Fašnik preuzeo je vlast

Podijeli