Novosti Sport Događanja

FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari

01.10.2021. / Maja Peranić

U vremenima dok se naš grad bori s problemom divljih odlagališta, nesavjesnih pojedinaca koji otpad posvuda odlažu ima na svakom koraku. Dokazuje to i najnoviji slučaj prilikom kojeg je od strane komunalnih redara uhvaćen građanin koji je ilegalno prevozio otpad na divlja odlagališta, a kako doznajemo na prijevozu tuđeg smeća je i zarađivao. Posljednji pokušaj da otpad odloži na divlje odlagalište nije mu uspio, jer se, u bijegu od komunalnih redara, traktorom prevrnuo.

Komunalni redari Grada Velike Gorice su po dojavi izašli na teren i pratili traktor s prikolicom bez registracija koji je prevozio otpad na području Mičevca i Velike Mlake. Nakon što ih je primijetio, vozač traktora je skrenuo s ceste te se pritom prevrnuo. Vozač je najprije pobjegao u šumu, a nakon poziva komunalnih redara se vratio.

Utvrđeno je da se radi o J.J. (1945. godište) iz Mičevca koji, prema informacijama dobivenim od samih mještana Mičevca već duže vrijeme za naknadu odvozi otpad iz dvorišta i ilegalno ga odlaže. Komunalni redari izdali su mu prekršajni nalog, a izvid je obavila i velikogorička policija.

Galerija slika

FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari FOTO/VIDEO: Kakav majstor! Traktorom vozio otpad da ga odloži „na divljaka” pa se prevrnuo, ulovili ga komunalni redari

Podijeli