Novosti Sport Događanja

Goričani daruju Božić

19.12.2016. / Nefertum IT
"Goričani daruju Božić" humanitarna je akcija koja se održava četvrtu godinu zaredom. Pridružite nam se uljepšati ovaj Božić onima kojima je to najpotrebnije.

Blagdansko vrijeme nosi poruku nade za sve ljude, dobre želje koje upućujemo jedni drugima, druženja, topline i naravno božićnog obilja na obiteljskom stolu. Nažalost, brojne obitelji zbog lošeg imovinskog stanja nemaju priliku osjetiti punu radost uživanja u blagdanskom stolu i poklonima pod borom, a za Badnjak pogled na stol i pod bor ih samo vraća u realnost života u neimaštini.

Kako bi takvim obiteljima uljepšali blagdane i ovoga Božića VGdanas i Legalis klub organiziraju humanitarnu akciju "Goričani daruju Božić". I prethodnih godina odazivom Goričana ovu humanitarnu akciju donosili smo zajedno Božić u socijalno ugrožene obitelji, obitelji samohranih roditelja, velike obitelji i samcima koji u svojim domovima blagdane provode u samoći i neimaštini.

Proteklih godina dostavom paketa prema popisu Centra za socijalnu skrb Velika Gorica svjedočili smo reakcijama ljudi u kojima su nerijetko bile pomiješane suze i radost. Potaknuti prethodnim iskustvima i ove godine pozivamo vas da se uključite u ovaj humanitarni projekt i da i ove godine darujemo Božić potrebitima.Donacije u hrani i higijenskim potrepštinama

Molimo sve vas koji ste u mogućnosti da nam se sa svojim donacijama pridružite i postanete dio našeg tima jer akcija traje još dva dana nakon čega kreće pakiranje paketa i dostava na adrese naših sugrađana u potrebi.

-Prikupljamo hranu (brašno, šećer, ulje, ocat, sol, margarin, riža, tjestenina, suhomesnati proizvodi, komadni sirevi, pekmez, mlijeko, pahuljice za djecu, kakao, keksi, čokolade, čokolino.....), higijenske potrepštine i novčane donacije koje možete uplatiti na poseban žiro račun Knjigovodstva Legalis, HR0323600001501571417 s obaveznim opisom plaćanja "Goričani daruju Božić"-poručila je Dalija Zubek koju možete kontaktirati na ;0915564449 želite li donirati namirnice. U srcima onih koji su darivani ostaje zauvijek vaš trag. Budite dio ove priče, ostavite trag.
Podijeli