Novosti Sport Događanja

HDZ iznenadio listom za Gradsko vijeće punom prepoznatljivih Goričana

28.04.2021. / Petar Brnada

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica i v.d. gradonačelnika Grada Velike Gorice Krešimir Ačkar, u pratnji nezavisnog kandidata za zamjenika gradonačelnika Nevena Karasa, danas je Gradskom izbornom povjerenstvu predao gradonačelničku kandidaturu te kandidacijsku listu koalicije HDZ-BM365- Stjepan Kožić – Nezavisna lista, HSU- HSLS  za Gradsko vijeće grada Velike Gorice, a koja je podržana s više od 3 000 potpisa podrške građana, stoji u medijskom priopćenju HDZ-a.

Lista za Gradsko vijeće sačinjena je ne samo kao lista Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera, već uz nezavisne kandidate i predstavnička lista cijele Velike Gorice, napisali su.

 - Smatram da je ovo jedna od najboljih lista Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera u povijesti. Kada pogledate imena svako ime odiše velikogoričkom pričom. Na kandidacijskoj listi nalazi se raznolika struktura ljudi, sastavljena je od uglednih Velikogoričana koji uistinu zaslužuju biti predstavnici i glas svoga naroda u voljenom gradu i metropoli našega Turopolja- istaknuo je Krešimir Ačkar uz zahvalu sugrađanima na potpori te volonterima koji su prikupljali iste.

Gradska organizacija HDZ-a V. Gorice poziva birače da se odazovu na lokalne izbore, odaberu svoje predstavnike sa svojoj savješću, a vjeruju kako će birači među kandidatima koje poznaju, koji su se dokazali svojim društvenim, gospodarskim, sportskim i kulturnim angažmanom, prepoznati ljude koji će Veliku Goricu voditi u najboljem smjeru.

Istaknuli su i kako je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar u protekla četiri mjeseca obnašanja vršitelja dužnost gradonačelnika, u izvanrednim uvjete rada s obzirom na potres i pandemiju koronavirusa, dokazao da HDZ i partneri imaju snažno vodstvo koje prepoznaje potrebe Velike Gorice i njegovih stanovnika.

- Sve mjere i sve radnje koje smo poduzeli bile su uistinu nešto što pokazuje suživot i življenje radnog dana 12 do 16 sati sa svojim sugrađanima i ja se nadam da će to sugrađani prepoznati. Već nekoliko puta sam govorio o potezima u našem gradu, u vidu povlačenja sredstava iz fondova Europske unije, mnogobrojnih gradilišta koja su otvorena i ostalom. Oni nisu samo tu pred izbore već će to biti standard i to će se nastaviti kontinuitetom i nakon izbora - poručuje Ačkar.

- Nastavljamo i dalje ritmom koji smo si zadali u svojoj kampanji, a to je da se nećemo osvrtati niti jednom lošom riječi na naše protukandidate nego afirmativno, radom i pošteno, predstavljati sve za što se zalažemo, a građani će svoj sud donijeti na izborima - zaključio je Ačkar.

 Kandidacijska lista HDZ-BM365- Stjepan Kožić – Nezavisna lista, HSU- HSLS  za Gradsko vijeće grada Velike Gorice

 1. Nositelj liste – Krešimir Ačkar
 2. Ivan Rak
 3. Jurica Mihalj
 4. Zvonko Kunić (BM365)
 5. Lana Krunić
 6. Anri Targuš
 7. Tomislav Lukšić
 8. Tajana Amšel Zelenika (BM365)
 9. Juraj Odrčić (nezavisni)
 10. Dalibor Mrakovčić (NL SK)
 11. Milivoj Dijanežević
 12. Marjana Kuliš
 13. Darko Bekić
 14. Mario Cvitan (HSU)
 15. Mislav Krvavica (HSLS)
 16. Mihael Grdenić
 17. Vedran Zobec
 18. Mateja Kalisar
 19. Stjepan Kovačević
 20. Zlatko Turković
 21. Stipo Duvnjak
 22. Zlata Filipović (BM365)
 23. Ivana Belošević
 24. Tomislav Krešimir Hubak
 25. Slavko Perković
 26. Mario Golubić
 27. Nenad Črnko

Podijeli