°C 13

Horvačić: Nakon više od desetljeća burnog razdoblja, HSS Velika Gorica okreće novu stranicu

24.02.2020.

Juraj Odrčić

U Društvenom domu Pleso, 21. veljače 2020. godine, održana je izborna skupština Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS) Velika Gorica. Za predsjednika je izabran Igor Horvačić, dugogodišnji član HSS-a i vijećnik u Gradskom vijeću. Uz Ivicu Halugu, za potpredsjednika je izabran Mirko Jankeš. Oba potpredsjednika dugogodišnji su istaknuti članovi HSS-a i šire zajednice.

Igor Horvačić potječe iz stare HSS-ove obitelji, kako sam zna istaknuti, HSS-ovac je po rođenju. Njegov pradjed Ivan Robić bio je blizak suradnik Vlatka Mačeka i Stjepana Radića. Diplomirani je agronom te je posebno aktivan na području vatrogastva i KUD-a Ogranak seljačke sloge Buševec.

Podršku vodstvu i članovima HSS-a Velika Gorica dao je glavni tajnik i saborski zastupnik HSS-a Željko Lenart koji je istaknuo važnost HSS-a na području Velike Gorice i Hrvatske, kako u prošlim vremenima tako i u budućnosti. Zamjenik župana Zagrebačke županije i predsjednik „Hrvatskog sokola“ Hrvoje Frankić čestitao je izabranima kao i svim članicama i članovima HSS-a naglasivši da su sada u HSS-u ostali oni koji ne kalkuliraju, kojima je opći interes ispred osobnog, a to su jedini pravi temelji za budućnost, ne samo HSS-a već i naše zemlje. Izabranima su čestitali i gosti drugih općinskih i gradskih organizacija HSS-a. 

Ovom skupštinom, nakon više od desetljeća burnog razdoblja, HSS Velika Gorica okreće novu stranicu.

Galerija slika

Horvačić: Nakon više od desetljeća burnog razdoblja, HSS Velika Gorica okreće novu stranicu Horvačić: Nakon više od desetljeća burnog razdoblja, HSS Velika Gorica okreće novu stranicu Horvačić: Nakon više od desetljeća burnog razdoblja, HSS Velika Gorica okreće novu stranicu