Novosti Sport Događanja

Ivo Jelušić uoči nedjeljnih izbora: 'Građani Gorice, na vama je odluka kakav grad želite!'

13.05.2021. / Petar Brnada

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Ivo Jelušić održao je u četvrtak konferenciju za medije na kojoj se obratio građanima uoči nedjeljnih lokalnih izbora.

-Na ovim izborima birate kakav grad želite, odnosno što da vlada ovim gradom. Želite li sposobnost ili HDZ-ovu podobnost, želite li stručnost ili uhljebništvo, želite li ravnopravnost i jednakost šansi za sve ili privilegiranost uske stranačke oligarhije HDZ-a i njegovih podrepaša- rekao je Jelušić.

-Želite li slobodu da možete slobodno govoriti, pisati i kritizirati ili strah, skrivanje, šaputanja i šutnju- nadodao je kandidat za gradonačelnika Velike Gorice.

Poručio je građanima da u nedjelju biraju žele li iskreno iznošenje stavova i kritike konkurenata ili neiskreno i podmuklo govorenje kako ništa loše nećete reći o protukandidatima, a radit ćete podmuklo ispod žita, sve obrnuto od toga, pokušavati prijetiti, zastrašivati i dati plaćenicima da zovu građane Gorice i govore protiv protukandidata te se zapitao žele li građani i dalje vjerovati lažnim obećanjima.

-Želite li vjerovati lažnim obećanjima opet kao i prije četiri godine, o besplatnim vrtićima, a svojim očima vidjeti da ti isti vladaju već godinama i nisu to napravili. Zašto im opet vjerovati?- upitao je Ivo Jelušić.

-Želite li promjenu i uvođenje reda ili grad opterećen klijentelizmom i ozbiljnim sumnjama u kriminal i korupciju? Građani Gorice, na vama je odluka kakav grad želite!- kazao je Ivo Jelušić te pozvao građane da u nedjelju izađu na birališta te daju glas njemu i njegovoj zamjenici Brankici Žugaj, kao i listama koalicije SDP-a, GLAS-a i HSS-a.

Podijeli