Novosti Sport Događanja

Izbio požar u mesnici Tržnog centra, hitrom reakcijom građana i vatrogasaca spriječena veća šteta

08.05.2021. / Petar Brnada

U velikogoričkom Tržnom centru na Trgu kralja Petra Krešimira IV. sinoć oko 21 sati izbio je manji požar koji je hitrom reakcijom vatrogasaca, ali i građana brzo stavljen pod kontrolu.

Jutros iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica doznajemo da je požar izbio u mesnici unutar tržnice i to vjerojatno zbog kvara na električnim instalacijama.

U 20:57 sati na mjesto događaja izašla su dva vatrogasna vozila s osam velikogoričkih vatrogasaca koji su brzom intervencijom spriječili širenje požara i veću štetu.

-Vatru smo obuzdali relativno brzo i možemo reći za je to nas bila rutinska intervencija. Bilo je vrlo blizu, pa smo došli na vrijeme. Uz to, sve se dogodilo u rano doba noći, pa su i ljudi bili tamo te je i trgovina SPAR radila pa je reakcijom građana i vatrogasaca spriječena veća šteta- rekao nam je Mario Lendarić, vatrogasac JVP-a Velika Gorica, koji je sinoć gasio požar u Tržnom centru.

Više informacija te službeni uzrok požara bit će poznat nakon očevida.

 

Foto: Sven Fabijančić

Galerija slika

Izbio požar u mesnici Tržnog centra, hitrom reakcijom građana i vatrogasaca spriječena veća šteta Izbio požar u mesnici Tržnog centra, hitrom reakcijom građana i vatrogasaca spriječena veća šteta

Podijeli