Izvodite bolju polovicu za Valentinovo? Evo što se nudi u Gorici!
Valentinovo nam je stiglo, a ako niste ništa pripremili za svoju bolju polovicu uvijek ju možete izvesti na večeru. Iako je Čista srijeda gorički restorani pripremili su prigodnu ponudu, a neki od njih zbog toga su uveli i riblji meni kako bi se prilagodili posnom danu.
Opciju ugodnog druženja imate u brojnim goričkim restoranima, bistroima i pizzerijama, a izdvojili smo neke od njih. Imajte na umu da za najveći dio ponude goričkih restorana potrebne su rezervacije pa se svakako informirajte o slobodnim mjestima
Chop Old House nudi dva valentinovska meni, pa u jednom možete odabrati pljukance i teleći ragu, biftek s baby špinatom madeira umakom, gljivama i pekarskim krumpirom, dok riblji meni sadrži kraljevske kozice s Tagliatellama i cherry rajčicama, zatim grdobinu u umaku od sicilliane, mille feuille od krumpira i špinata, a oba menija sadrže piće dobrodošlice i desert Le kolač, za što ćete morati izdvojiti 45 odnosno 50 eura.
Hayat je pripremio večeru uz Modem bend i nudi tri menija po cijeni od 25 eura po osobi svi meniji uključuju predjelo štapiće mozzarelle i cherry rajčice i desert lava cake ili baklavu, a glavno jelo bira se između telećeg pečenja, lungića i špageta s lososom.
Bistro Babriga pripremio je valentinovski meni u tri slijeda s prigodnim nazivima po cijeni od 70 eura za dvije osobe, a uz aperitiv na meniju je francuska juha sa štruklima, zatim birate između odležanog odreska turopoljske svinje u umaku od crnog vina i brusnica s povrćem na maslacu te pljukanca s komadićima bifteka i turopoljski tartuf, a od deserta u ponudi je izbor između čokoladne torte s tartufima i cvijetom soli ili cheesecake od pistacija i malina.
U The Kuriji vas čeka ponuda od tri menija od burgera, pizze ili kombinacije burgera i pizze s focacciom kao predjelom i lava cake kao desert, a cijena je 26 odnosno 27 eura za dvije osobe.
Novi The One restoran u Hotelu Garden Hill pripremio je riblji i mesni meni za zaljubljene u četiri slijeda, a večera počinje od 20 sati. U ribljem meniju uživajte uz tuna tartar, juhu od celera s pinjolima i jogurtom, zatim slijedi pohana grdobina sa sortiranim krumpirom, baby špinatom i tostiranim bademima te salatom. Mesni meni nudi roast beef, mix salatu s umacima i grana padanom, zatim juhu također od celera i pinjola s jogurtom, te pačja prsa, pire od cikle s anisom, glazirani komorač i mrkvu uz salatu, a u oba menija kao desert nude tiramisu.
Restoran Za vašu dušu Valentinovo će obilježiti u subotu 17. veljače gdje će vas zabavljati grupa Viking uz obilje hrane i vrhunske glazbe, a ulaz je besplatan, dok se stolovi mogu rezervirati na 099 6226 652.
(foto:Pixabuy)