Novosti Sport Događanja

Javni poziv udrugama: 300 tisuća kuna za lovstvo, poljoprivredu i zaštitu životinja

10.07.2020. / Ivana Ćurić

Temeljem Pravilnika o financiranju udruga i drugih neprofitnih organizacija iz proračuna Grada Velike Gorice gradonačelnik objavljuje Javni poziv za dodjelu financijskih potpora udrugama za provedbu programa i projekata iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja u 2020. godini.

Na raspolaganju je ukupno 300.000 tisuća kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 100.000,00 kuna. Na javni poziv mogu se prijaviti udruge i druge organizacije civilnog društva koje obavljaju djelatnosti iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja.

Sredstva se dodjeljuju putem ovog javnog poziva za podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga koje se bave lovstvom, zaštitom životinja, kao donacije i sponzorstvo, za obilježavanje važnih obljetnica, razne edukacije, provođenje mjera unapređenja kvalitete, promicanje razvitka poljoprivredne proizvodnje, ali i druge namjene koje udruge mogu same predložiti.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava, a najduže do 30. rujna 2020. godine.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: poljoprivreda@gorica.hr, a detalji natječaja i potrebna dokumentacija nalaze se OVDJE.


Podijeli