Novosti Sport Događanja

Još samo tjedan dana dijeli nas od velike Gastro-etno biciklijade u Novom Čiču!

10.05.2019. / Petar Brnada

Do još jednog izdanja velike gastro-etno biciklijade u Novom Čiču koja je prošle godine okupila više od 600 biciklista i entuzijasta, dijeli nas nešto više od tjedan dana pa stoga požurite s prijavama kako biste izbjegli gužvu i na vrijeme rezervirali svoje mjesto.

Bit će to 2. Gastro-etno biciklijada koja će iz Etno naselja startati u nedjelju, 19. svibnja, a obzirom da je prošlogodišnja brojka okupljenih rekreativaca nadmašila sva očekivanja organizatora pa se tako u Novom Čiču našao dvostruko veći broj zaljubljenika u bicikliranje od predviđenog, i to svih dobnih uzrasta, od djece pa sve do umirovljenika, ne sumnjamo da će i ovogodišnje izdanje ispričati još jednu lijepu priču.

Rekreativna vožnja iz Etno naselja startat će u 13 sati, a sudionici će na dva kotača proći relacijom Novo Čiče- Lazina Čička- Črnkovec- Lekneno- Strmec Bukevski- Obed- Bukevje- Čret Posavski- Ribnica- Jagodno- Novo Čiče.

Navedena staza dužine je 24 kilometra, a trajanje vožnje predviđeno je na 1 sat i 40 minuta uz odmor nakon 10 kilometara. Kotizacija po sudioniku iznosi 25 kuna i uključuje bon za hranu i piće, tombolu te naljepnicu za bicikl, a na biciklijadu se možete prjaviti OVDJE ili na sam dan biciklijade, prije početka vožnje.

Po povratku rekreativaca u Etno naselje organizirano je zajedničko druženje svih sudionika uz bogatu gastronomsku ponudu; turopoljskog odojka kojeg je donirala Plemenita opčina turopoljska, gulaš te već tradicionalni specijalitet Čičana- šarane na rašljama, a predviđene su i nagrade te medalje za one najuspješnije bicikliste.

Zato rezervirajte iduću nedjelju za ovu jedinstvenu biciklijadu i provedite ju sa svojima najbližima uz rekreativnu vožnju i predivan ambijent Etno naselja iz kojega ćete (kao i uvijek) sigurno otići neprocjenjivih dojmova.

Podijeli