°C 20

Komunalac želi svoje djelatnosti pod jedan krov

16.02.2019.

Juraj Odrčić

Gradsko komunalno poduzeće VG Komunalac ovoga je tjedna pretrpjelo krađu opreme iz svoga skladišta u Kolodvorskoj ulici, a pri čemu su provalnici krađom robe i materijala počinili štetu u vrijednosti od 60-tak tisuća kuna.

Nedugo nakon same krađe počinitelji su pronađeni kao i dio ukradene robe, a iz tvrtke su se tim povodom oglasili kratkim priopćenjem.

- Ovim putem htjeli bi se zahvaliti i pohvaliti brzu reakciju Policijske postaje Velika Gorica i IV. policijske postaje Zagreb - poručili su iz VG Komunalca.

Poučeni ovim primjerom, VG Komunalac će uz trenutni video nadzor, pojačati i ostale mjere opreza u vidu dežurstava, boljeg osiguranja samog skladišta, poboljšanja ograde i unajmljivanja zaštitarske službe.

No, navode, kako su ove kratkoročne mjere te će ubrzati dugoočekivani projekt kojim bi opremu i pojedine službe stavili pod zajednički krov.

- Nakon ovoga moramo što prije realizirati već planirani projekt izgradnje stambeno-poslovne zgrade gdje bi na jednom mjestu objedinili sva naša skladišta, opremu i pojedine operativne jedinice, a naposljetku naravno i spriječili ovakve događaje u budućnosti - kazali su iz VG Komunalca.