°C 22

'Ljubavne instrukcije': 'Šljeminho' u suradnji sa Aquarius Recordsom snimio novu pjesmu!

08.11.2019.

Petar Brnada

Velikogoričanin Karlo Milinković (25), među mlađom gradskom populacijom i školskim hodnicima poznat kao 'Šljem', u suradnji sa Aquarius Recordsom izdao je svoju pjesmu 'Ljubavne instrukcije' koja je sada premijerno prikazana na YouTube-u.

Karlo, odnosno sada umjetničkim imenom 'Šljeminho', 2017. godine kao nezavisni kandidat kandidirao se i za gradonačelnika Velike Gorice, no svoj politički put ipak je odlučio zamijeniti glazbenim svijetom što mu, moramo priznati, itekako dobro ide.

Iako je i zadnjih godina bio poznat po raznim skečevima, videspotovima kojima je znao nasmijavati do suza, ali i prvijencem 'Crna mačka' kojega je otpjevao zajedno sa svojim školskim kolegom 'Dack-om', sada je kako se čini zaplovio u ozbiljnije vode gdje je pokazao kako se i više nego dobro snalazi. U svom novom genijalnom uratku Karlo, odnosno Šljeminho 'glumi' profesora matematike, kemije i biologije koji na instrukcijama nastoji zavesti jednu djevojku.

Tekst za svoju novu pjesmu 'Ljubavne instrukcije' potpisuje, naravno, sam Karlo kojega možete zapratiti i na instagramu (instagram.com/sljeminho), dok je za glazbu i aranžman zaslužan Marko Stijaković STEY, za snimanje, mix i mastering STEY Music, a za back vokal Gabrijela Brigljević.

Što se tiče samog videa, zasluge za snimanje, režiju i montažu odnosi Neven Kadić, za scenarij ponovno Neven Kadić, ali ovog puta u suradnji sa Karlom, a za glumu Dora Palčić.

-Kada sjednemo za stol više nema šale,

Otvori mi zbirku i rješavaj integrale,

Budi strpljiva i samo bez frustracije,

Poslije ovog idemo na prve derivacije…- prve su rime Karlove nove pjesme koja u samo 14 sati od objave na YouTubeu ima 3500 pregleda te 63 komentara u kojima korisnici imaju samo riječi hvale za novo kreativno djelo našeg sugrađanina. Poslušajte i vi.