Novosti Sport Događanja

Muče li vas problemi mobilnosti u Gorici, sada je vrijeme da sugerirate što treba poboljšati

18.09.2023. / Ivana Ćurić

U suradnji Grada Velike Gorice i Fakulteta prometnih znanosti pripremljena je anketa s ciljem analize i poboljšanja mobilnosti u našem gradu.

-Ovaj anketni upitnik osmišljen je kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i želje u vezi s mobilnošću u Velikoj Gorici-poručili su iz Grada.

Upitnik je koncipiran kako bi obuhvatio tri ključna područja:

1. Osnovne informacije o ispitaniku: Pomoći će nam da bolje razumijemo demografske karakteristike naših sugrađana i sugrađanki te njihove specifične potrebe.

2. Navike putovanja: Ovaj dio istraživanja usmjeren je na vaše svakodnevne rutine i oblike kretanja po gradu. Želimo saznati koje prometne opcije preferirate i često koristite.

3. Zadovoljstvo uslugom i prijedlozi poboljšanja mobilnosti u gradu: Ovo je prilika da izrazite svoje zadovoljstvo trenutnim uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici te da podijelite svoje sugestije za njihovo unaprjeđenje.

-Vaši odgovori pomoći će nam bolje razumjeti kako se krećete po gradu, koje prometne opcije koristite te što smatrate ključnim za unaprjeđenje mobilnosti u Velikoj Gorici. Vaš glas je važan i doprinijet će donošenju odluka usmjerenih na poboljšanje kvalitete života u našem gradu-dodaju.

Anketni upitnik možete pronaći OVDJE i ispuniti ga anonimno. Vaše povratne informacije prikupljat će se tijekom određenog vremenskog razdoblja kako bi dobili što sveobuhvatniju sliku mobilnosti u našem gradu.

-Pozivamo vas da se pridružite ovom istraživanju i podijelite svoje stavove i prijedloge. Vaše sudjelovanje pomoći će nam oblikovati budućnost mobilnosti u Velikoj Gorici-ističu iz Grada.

Podijeli