Novosti Sport Događanja

Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca

19.03.2023. / Redakcija

DVD-Šiljakovina održala je 18. ožujka 70. izvještajnu sjednicu Skupštine u novom društvenom domu na kojoj su istaknuli problem nedovoljnog interesa mladih te nedostatak prostora za rad, piše Šiljakovina.com.

U izvještaju o radu za 2022. godinu istaknut je pokušaj organiziranja 10. kup natjecanja od kojeg se moralo odustati zbog nedovoljnog broja djece. Ove godine ponovno će pokušati vratiti djecu na poligon za vježbe, a najavljeno je da će uskoro krenuti pozivi i akcije za nove članove.  

Iako su uspješno savladali izazove prošle godine, na kraju izvještaja spomenuto je da društvo djeluje u teškim uvjetima jer ne posjeduje svoj uredski prostor za rad, a spremište je premaleno za dva vozila, dok vatrogasna oprema propada zbog vlage i nametnika koji ulaze u prostorije spremišta.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Šiljakovina Dražen Lučan, istaknuo je da već godinama postoje gotovi planovi za objekt kojim bi se riješio problem prostora za rad vatrogasnog društva i ostalih seoskih udruga, prenosi Šiljakovina.com, a sadržavao bi uredske prostore, kao i višenamjenske dvorane za probe i sastanke, svlačionice i prostor u sklopu sportskih terena. Nakon što se riješe imovinskopravni odnosi, krenut će se u raspisivanje natječaja za izgradnju potrebnog objekta.

 

Foto: Stjepan Zlodi, Šiljakovina.com

Galerija slika

Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca Na 70. sjednici Skupštine DVD Šiljakovina istaknut problem malog interesa mladih te neadekvatnog prostora za rad vatrogasaca

Podijeli