Novosti Sport Događanja

Najbolja firma u gradu zapošljava: Od inženjera, administratora do pomoćnika u kuhinji

24.11.2022. / Redakcija

Hrvatska kontrola zračne plovidbe često se doživljava kao izvrstan poslodavac - prvenstveno zbog nadprosječnih plaća na najzahtjevnijim pozicijama kontrolora. No, ako niste u kategoriji onih s posebnim talentom za takav posao ne znači da u ovoj tvrtci s goričkom adresom nema mjesta. Trenutno je otvoreno nekoliko radnih mjesta u Hrvatskoj, a mi smo izdvojili poslove u Velikoj Gorici.

Oblasni prognostičar (m/ž)

U Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe u potrazi su za oblasnim prognostičarom s mjestom rada u Velikoj Gorici. Oblasni prognostičar bit će odgovoran za praćenje razvoja vremenskih uvjeta na području FIR-a Zagreb i šire regije i za izdavanje meteoroloških prognoza i upozorenja za potrebe zračne plovidbe.

Inženjer u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (m/ž)

Inženjer bit će odgovoran za održavanje sustava i uređaja telekomunikacijske i mrežne infrastrukture, ponajprije razine SG.3 i SG.2, za izradu prijedloga modifikacija sustava i uređaja telekomunikacijske i mrežne infrastrukture i za ažuriranje zrakoplovnotehničke dokumentacije sustava i uređaja telekomunikacijske i mrežne infrastrukture.

Inženjer u Odjelu poslovnih informacijskih sustava (m/ž)

Inženjer bit će odgovoran za provedbu inženjeringa i održavanja poslovnih informacijskih sustava u skladu s Pravilnikom o korištenju poslovnih informacijskih sustava i Priručnikom za održavanje poslovnih informacijskih sustava i za pružanje usluge IT podrške korisnicima.

Inženjer u Odjelu COM sustava (m/ž)

Inženjer bit će odgovoran za održavanje komunikacijskih sustava i uređaja, ponajprije razine SG.3 i SG.2, za izradu prijedloga modifikacija komunikacijskih sustava i uređaja i za ažuriranje zrakoplovnotehničke dokumentacije komunikacijskih sustava i uređaja.

Inženjer u Odjelu ATM sustava (m/ž) – tri izvršitelja

Inženje bit će odgovoran za održavanje računalnih sustava i uređaja, ponajprije razine SG.3 i SG.2, izradu prijedloga modifikacija računalnih sustava i uređaja i za ažuriranje zrakoplovnotehničke dokumentacije računalnih sustava i uređaja.

Administrator knjigovodstva (m/ž)

Administrator knjigovodstva bit će odgovoran za knjigovodstvenu dokumentaciju i knjiženje poslovnih promjena iz svoje domene.

Specijalist nabave i prodaje (m/ž) – dva izvršitelja

Specijalist nabave i prodaje bit će odgovoran za provođenje procesa nabave i prodaje pravovremeno, u skladu s internim aktima i propisima te godišnjim planom i budžetom.

Administrativni tajnik (m/ž)

Administrativni tajnik bit će odgovoran za učinkovito, kvalitetno i pravovremeno obavljanje administrativnih poslova Centra oblasne kontrole.

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

Pomoćni radnik u kuhinji bit će odgovoran za učinkovito obavljanje pomoćnih poslova te čistoću radnih prostora i opreme.

 

Sve otovrene pozicije Hrvatske kontrole zračne plovidbe s uvjetima zapošljavanja pogledajte OVDJE.

Podijeli