°C 0

Nova besplatna radionica za goričke poduzetnike

21.10.2020.

Ivana Ćurić

Velikogorička razvojna agencija organizira još jednu radionicu, ovoga puta pod nazivom "Poslodavac kod kojeg svi žele raditi-zapošljavanje i motiviranje zaposlenika".

-Želite li pronaći idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgradili uspješan tim i poboljšali radnu učinkovitost, znati što motivira a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi, ovo je idealna prilika za Vas. Sudjelovanje je bez naknade za polaznike. Radionica je namijenjena svima onima koji žele naučiti kako motivirati i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove. Polaznici će se informirati o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati ih u firmi na obostrano zadovoljstvo-poručili su iz VEGORE. Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Stručna i iskusna predavačica Ivana Conjar pobliže će objasniti sljedeće teme: alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti ; idealan posao za određeni tip osobnosti; profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto; motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti; kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu; kako graditi uspješan tim.

Trajanje radionice je šest sati, od kojih je tri sata praktičnog rada i tri sata teorijskog izlaganja. Radionica će se održati u četvrtak 5. studenog s početkom u 9:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, 10410 Velika Gorica u dvorani vijećnice.

Zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto prijavom OVDJE ili putem maila info@vegora.hr. Prijava je obavezna zbog specifičnih epidemioloških uvjeta.