Novosti Sport Događanja

Objavljene fotografije velike zapljene duhana i cigareta u Turopolju, osumnjičeni je vrtio pravi biznis

26.11.2021. / Petar Brnada

Kako smo izvijestili u četvrtak, Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom koji je nabavljao, prepakiravao pa prodavao duhan i duhanske proizvode na području Turopolja, a sada su objavljene i fotografije te velike zapljene. Kako doznajemo, riječ je o dobro uhodanom duhanskom biznisu koji je trajao duže vrijeme, a osumnjičeni je imao veliki broj kupaca duhana te cigareta bez markica.

Podsjetimo, sumnja se da je muškarac od početka 2021. godine, u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi, na za sad nepoznat način nabavio suhi rezani duhan i cigarete bez odgovarajućih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske, a koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Turopolja nakon čega je tako pripremljen duhan i duhanske prerađevine preprodavao na parkiralištu na području Turopolja.

-Dio takvog duhana, sumnja se, prodavao je i građanima koji su osobno dolazili na njegovu kućnu adresu radi kupnje tih proizvoda. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici proveli su pretragu njegove kuće i dvorišnih objekata kojom prilikom je policijskim službenicima predao ukupno 68.3 kg suhog rezanog duhana, 556 kutija cigareta bez istaknutih markica i 3220 ručno rađenih cigareta- navode iz PUZ-a.

Galerija slika

Objavljene fotografije velike zapljene duhana i cigareta u Turopolju, osumnjičeni je vrtio pravi biznis Objavljene fotografije velike zapljene duhana i cigareta u Turopolju, osumnjičeni je vrtio pravi biznis Objavljene fotografije velike zapljene duhana i cigareta u Turopolju, osumnjičeni je vrtio pravi biznis Objavljene fotografije velike zapljene duhana i cigareta u Turopolju, osumnjičeni je vrtio pravi biznis

Podijeli