Novosti Sport Događanja

Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama

24.09.2022. / Redakcija

Vrijedni vatrogasci iz Velike Bune iskoristili su današnji dan da urede svoj životni okoliš. Volonteri su u zajedničkoj akciji očistili dijelove šuma i livada u svom kraju koje su neodgovorni pojedinci nagrdili svojim otpadom.

-Ovim putem apeliramo na sve da stari otpad odlažu na za to predviđena mjesta kako bi ovakvih prizora u budućnosti bilo što manje - poručili su vatrogasci.

Ovi vrijedni ljudi, uz sve navedeno, pokosili okoliš oko vatrogasnog doma, počistili spremište i oprali vozila.

Galerija slika

Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama Oni su ponos svog kraja: Svoje slobodno vrijeme iskoristili za čišćenje šuma i livada na Vukomeričkim goricama

Podijeli