°C 27

Pogoršanje stanja na goričkim cestama: U zadnjih tjedan dana čak 15 prometnih nesreća

10.08.2019.

Petar Brnada

Iako je u proteklih tjedan dana Policijska postaja Velika Gorica evidentirala manji broj slučajeva nasilja u obitelji, svega dva takva prekršaja, loše vijesti stižu po pitanju sigurnosti na gradskim prometnicama.

Tako je u vremenskom periodu od 3. do 9. kolovoza na velikogoričkom području zabilježen veći porast prometnih nesreća, što je svakako zabrinjavajući podatak, pa iz policije još jednom apeliraju na sve sudionike u prometu da se drže propisanih pravila i uvijek budu na oprezu.

-U ovih tjedan dana evidentirano je manje nasilja u obitelji, svega dva prekršaja, no međutim povećan je broj prometnih nesreća koji je u zadnjih tjedan dana bilo 15. U vremenskom periodu od 3. do 9. kolovoza na postajnom području Velika Gorica evidentirano je 36 raznoraznih događaja. Što se tiče kaznenih djela evidentirano je njih 8, u slučaju pet kaznenih djela progon se vrši po službenoj dužnosti dok je u slučaju tri kaznena djela progon predviđen privatnom tužbom- priopćili su jutros iz PP Velika Gorica.