°C 18

Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila

13.07.2020.

Petar Brnada

Na raskrižju Ulice Slavka Kolara i Tesline ulice pijani 57-godišnjak u subotu je izazvao prometnu nesreću u kojoj je, čini se, najdeblji kraj izvukao semafor koji mu se našao na putu!

Iako iz PP Velika Gorica nisu izvijestili o detaljima same nesreće koja se dogodila u 23 sata, potvrđeno je da je vozaču nakon nesreće izmjereno 1,93 promila alkohola u krvi. S obzirom da nije imao ozljeda, momentalno je isključen iz prometa te je smješten u prostoriju za otrežnjenje.

-Isti nije recidivist, te je naredbom smješten u prostoriju do otriježnjenja, te je protiv istog podignut Optužni prijedlog pred nadležnim sudom- priopćili su iz PP Velika Gorica.

Galerija slika

Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila Pokosio semafor na raskrižju Tesline i Kolareve pa napuhao 1,93 promila