Novosti Sport Događanja

Pokrenuo biznis u obiteljskoj kući, ali posao mu pokvarila policija: U Velikoj Mlaki pronađeno 8,8 grama kokaina u devet vrećica, vaga i keš

10.03.2023. / Redakcija

Policajci Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina koji je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući u Velikoj Mlaki, nakon čega je drogu dalje preprodavao.

- Početkom ožujka 2023. godine, pretragom obiteljske kuće u Velikoj Mlaki u kojoj prebiva osumnjičeni, pronađeno je ukupno 8,8 grama kokaina pakiranog u devet vrećica, digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima droge te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu. Muškarac je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu – poručili su iz PUZ-a.

Foto: ilustracija/Grgo Jelavic/Pixsell

Podijeli