°C 28

Policija kod 20-godišnjaka našla 1,5 kilogram marihuane, MDMA, kokain...

12.04.2019.

Juraj Odrčić

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

 - Sumnja se da je osumnjičeni na zasad neutvrđeni način, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane, gljiva koje sadrže psihoaktivnu tvar psilocibin, drogu MDMA i kokain koju je skrivao u stanu kojim se koristi na području Velike Gorice. Sumnja se da je prepakiravao drogu, dogovarao kupoprodaju i prodavao - objavili su iz policije.

Pretragom stana pronađeno je ukupno 1.468,1 gram marihuane, 255 komada MDMA tableta, 22 grama kokaina, 181 gram gljiva, 10 plastičnih vrećica za vakumiranje, tri digitalne vage te 950 kuna i 200 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici.

FOTO: PU zagrebačka

Galerija slika

Policija kod 20-godišnjaka našla 1,5 kilogram marihuane, MDMA, kokain... Policija kod 20-godišnjaka našla 1,5 kilogram marihuane, MDMA, kokain...