Novosti Sport Događanja

Poznanik ponudio prijevoz 25-godišnjakinji u Orlima pa je zatočio u kuću u Martinskoj Vesi

13.06.2024. / Maja Peranić

Mlada žena ušla je u automobil svog poznanika koji joj je na području općine Orle ponudio prijevoz. No umjesto da je doveze na odredište on joj je prijetio i odvezao je u kuću u Martinjsku Ves gdje ju je zatočio. Policija je primila dojavu o ovom slučaju te pronašla zarobljenu ženu, dok je počinitelja uhitila te nad njim provela kriminalističko istraživanje.

Prema istraživanju koje je provela policija 34-godišnjak je u utorak, 11. lipnja, na području općine Orle ponudio prijevoz 25-godišnjakinji koja je to prihvatila s obzirom na to da se radi o poznaniku. No tijekom vožnje, navode iz policije, muškarac je 25-godišnjakinji počeo prijetiti. Nakon toga, odvezao ju je u kuću na području Martinske Vesi gdje ju je zatočio. Policija je zaprimila dojavu o slučaju te u kući pronašla zatočenu 25-godišnjakinju.

-Postupajući po dojavi policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su posumnjali u počinjenje kaznenog djela protupravno oduzimanje te su kroz suradnju s Policijskim službenicima policijske uprave sisačko-moslavačke proveli kriminalističko istraživanje - izvijestila je policija.

-Sumnja se da je osumnjičeni počinio kazneno djelo na njenu štetu koje su kod oštećene izazvale snažan osjećaj straha za njen život. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok su posebno izvješće podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – stoji u izvješću PU zagrebačke.

Podijeli