Novosti Sport Događanja

Prepoznajete li je? Policija je traži zbog kaznenog djela na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice

26.09.2022. / Redakcija

Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo „Prijevara“ na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice. Na fotografijama je žena za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

- Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice.
Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr – poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Galerija slika

Prepoznajete li je? Policija je traži zbog kaznenog djela na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice Prepoznajete li je? Policija je traži zbog kaznenog djela na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice Prepoznajete li je? Policija je traži zbog kaznenog djela na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice Prepoznajete li je? Policija je traži zbog kaznenog djela na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice Prepoznajete li je? Policija je traži zbog kaznenog djela na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice

Podijeli