Novosti Sport Događanja

Prilika za udruge mladih: Do 14 tisuća kuna za vaše programe

21.02.2020. / Redakcija

Grad Velika Gorica raspisao je redovni godišnji javni poziv za predlaganje programa i projekata udruga mladih i udruga za mlade u 2020. godini.

Opći cilj ovog Poziva je poboljšati kvalitetu sadržaja za mlade Grada Velike Gorice kroz aktivnosti usmjerene na mlade i aktivnosti koje provode mladi. Specifični ciljevi su: razvijeni kvalitetni neformalni obrazovni programi koji odgovaraju potrebama mladih u Gradu Velikoj Gorici; razvijeni sustav podrške mladima za aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici te postojanje poticajnog okruženja za razvoj udruga mladih i za mlade; poticanje mladih za preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnog građanina u različitim dijelovima društvenog života i rješavanju pojedinih društvenih problema na području Grada Velike Gorice; postojanje kvalitetnih programa kulture mladih i programa nezavisne kulture mladih u Gradu Velikoj Gorici; te podizanje kvalitete života mladih u Gradu Velikoj Gorici te ruralnim sredinama.

Za financiranje programa u okviru ovog Javnog poziva raspoloživ je iznos od 125.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 14.000,00 kuna.

Kako se prijaviti i druge detalje javnog poziva pronađite OVDJE

Podijeli