Novosti Sport Događanja

Rezultati očevida prometne nesreće u kojoj je stradao 41-godišnji motociklist, koban je bio prolazak automobila na crveno

30.03.2024. / Ivana Ćurić

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o detaljima nesreće u kojoj je jučer kod Selnice poginuo 41-godišnji vozač motocikla.

Nesreća se dogodila u Fizirovoj kod skretanja za Selnicu i Petinu, a očevid je pokazao da je vozač automobila prošao na crveno.

-Oko 7:20 sati 61-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka te dolaskom do navedenog raskrižja se zaustavio na znak crvenog svjetla da bi nakon kraćeg zaustavljanja vozilom započeo radnju skretanja u lijevo dok je za njegov smjer kretanja još uvijek bilo upaljeno crveno svjetlo. Na njegovu desnu stranu vozila naletio je motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku-javlja PUZ.
 
Zbog obavljanja očevida promet DC 430 od 7.25  do 12.20 sati bio je zatvoren za sav promet.

(foto: Željko Hladika/Pixsell)

Galerija slika

Rezultati očevida prometne nesreće u kojoj je stradao 41-godišnji motociklist, koban je bio prolazak automobila na crveno

Podijeli