Novosti Sport Događanja

Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“!

25.06.2022. / Klara Kosić

U posljednjem danu 'Večere za 5 na selu' iz Velike Gorice i okolice domaćica je bila krojačica Ružica, koja je ostale kandidate dočekala u mjestu Črnkovec.

Ružica je za goste pripremila predjelo naziva Dašak Poljske, glavno jelo Od Podravine do Posavine i desert Crveni opijum. Gosti su za predjelo komentirali kako je bilo previše kiselo, glavno jelo svidjelo se samo Goranu, je koji uživao i u desertu za razliku od ostalih kandidata kojima je torta bila presuha. Naposljetku je jedini Ružici dao najveću ocjenu dok je od Silvija, Jadranke i Ines dobila po sedmicu.

Ružica je dobro raspoložena dočekala goste i ponudila ih podravskom travaricom, medovačom, orahovcem, višnjevcem i likerom od aronije.

- Probala sam medovaču i bila je jako ukusna i fina - rekla je Jadranka, a Ines dodala da joj je višnjevac bio jako fin.

Za predjelo je domaćica poslužila salatu od piletine, a Ines je komentirala kako joj je bilo malo kiselo.

- Ružica mi je to sigurno zamjerila i imam dojam da cilja na prvu nagradu – rekla je Ines.

Silvio se složio s Ines.

- Mislim da je zbog kečapa bilo kiselkasto, a i piletina je bila tvrđa. – komentirao je Silvio.

Jadranki se već standardno nije svidjelo dok je Goranu sve bilo odlično.

Domaćica je potom poslužila svinjske medaljone s tjesteninom. Goran je tražio kruh, a Ines je komentirala kako je zaboravila kruh i za predjelo te da je domaćica samo mislila na pobjedu. Ines nije oduševilo ni glavno jelo.

- Lungić bi se dao bolje napraviti, tijesto je bilo prekuhano, a saft običan – rekla je Ines.

Goranu je sve bilo fantastično, svinjski file odličan, a tijesto koje inače ne preferira savršeno mu se uklopilo uz medaljone. Jadranka je nastavila u svom stilu.

- Rezanci i meso bili su prekuhani – rekla je Jadranka.

Ružica je za desert poslužila tortu od maka i malina, a Goran koji ne voli slatko pohvalio je desert.

- Jako mi je odgovarao desert jer mak nije toliko sladak, stavila je malu dozu šećera i maline su dale kiselost – rekao je Goran.

Silviju je desert bio dobar, no volio bi da je bio malo sočniji.  

- Bilo je presuho i pretvrdo – isto su komentirale i Ines i Jadranka.

Potom je Ružica pročitala ovotjedni poredak: na petom mjestu završila je Ines, na četvrtom večerašnja domaćica, treće mjesto zauzela je Jadranka, drugi je bio Goran, a pobjednik tjedna bio je Silvio!

- Kandidati su odlučili da je moje jelo bilo najbolje i presretan sam. Ostvarilo se ono što sam želio –rekao je pobjednik.

Nove epizode 'Večere za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u, a sljedeći tjedan upoznat ćete kandidate iz Gospića i okolice.

Galerija slika

Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“! Ružica nije uspjela nadmašiti Silvija. Završila je velikogorička „Večera za 5“!

Podijeli