Novosti Sport Događanja

Ružno pače Vrančićeve ulice izrasta u moderan pogon tvrtke koja je u društvu globalnih lidera u proizvodnji ambalaže

28.07.2022. / Petar Brnada

Godinama zapuštena i napuštena betonska građevina u Ulici Fausta Vrančića posljednjih mjeseci doživljava pravi preobražaj. Iz nekadašnjeg rugla tog dijela grada koji je do sada uglavnom služio kao oaza grafitera, prostor s više od 30.000 kvadratnih metara prerasta u moderan objekt u sklopu kojega će se urediti i zelena površina.

                                                     (Donedavna betonska građevina u Ulici Fausta Vrančića)

Iza svega stoji tvrtka Modepack iz Zagreba koja je novi vlasnik zemljišta, a riječ je zapravo o projektu preseljenja njihovog pogona u Veliku Goricu.

Tvrtka se bavi proizvodnjom visoko kvalitetne ambalaže svih vrsta s e-Commerce primjenom. Više od 90 % proizvodnje ide u izvoz, a baziraju se na recikliranim materijalima i vode veliku brigu o okoliša.

Amazon, H&M, Vans, Adidas, DHL, DPD, Loomis, brojne europske financijske institucije kao i burza dijamanata u Antwerpenu (Antwerpen World Diamond Centre) samo su neki od brojnih korisnika kurirske i sigurnosne ambalaže tvrtke Modepack.

Na tržištu su relativno mladi, posluju tek pet godina, no Modepack je već sad jedan od globalnih lidera u proizvodnji visokokvalitetne ambalaže za logistički prijevoz robe, s naglaskom na e-trgovinu i kurirske dostave te sigurnosno pakiranje za novac i dragocjenosti.

U novom pogonu će zaposliti 20-ak novih radnika, što će značiti rast zaposlenosti od 50-ak posto s obzirom na to da trenutno imaju 42 zaposlena.

Galerija slika

Ružno pače Vrančićeve ulice izrasta u moderan pogon tvrtke koja je u društvu globalnih lidera u proizvodnji ambalaže Ružno pače Vrančićeve ulice izrasta u moderan pogon tvrtke koja je u društvu globalnih lidera u proizvodnji ambalaže Ružno pače Vrančićeve ulice izrasta u moderan pogon tvrtke koja je u društvu globalnih lidera u proizvodnji ambalaže Ružno pače Vrančićeve ulice izrasta u moderan pogon tvrtke koja je u društvu globalnih lidera u proizvodnji ambalaže Ružno pače Vrančićeve ulice izrasta u moderan pogon tvrtke koja je u društvu globalnih lidera u proizvodnji ambalaže

Podijeli