°C 1

Sazvana sjednica Gradskog vijeća: Vijećnici o imenovanjima ravnateljica, sudaca porotnika, izvješćima...

04.04.2019.

Petar Brnada

Sazvana je 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice koja će se održati idućeg četvrtka, 11. travnja, a na čijem će se dnevnom redu naći 26 točaka, priopćeno je iz Grada.

Dnevni red u najvećoj se mjeri sastoji od Zaključaka o prihvaćanju financijskih izvješća o radu, a koji se odnose na Dječje vrtiće Velike Gorice, Centar za djecu, mlade i obitelj, Gradsku knjižnicu, Muzej Turopolja, POUVG, Javnu vatrogasnu postrojbu, Zajednicu športskih udruga grada te ostale udruge i ustanove.

Uz to, vijećnici će glasati i o Prijedlogu rješenja o imenovanju ravnateljice DV „Lojtrica“ i DV „Žirek“, ali i o Prijedlogu Zaključka o prijedlogu za imenovanje sudaca porotnika Županijskog suda u Velikoj Gorici, Prijedlogu Zaključka o prijedlogu za imenovanje sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Velikoj Gorici, kao i o Prijedlogu Zaključka o prijedlogu za imenovanje sudaca porotnika Općinskog suda u Velikoj Gorici te Prijedlogu Zaključka o prijedlogu za imenovanje sudaca porotnika za mladež Općinskog suda u Velikoj Gorici.

Sjednica će u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta započeti u 9 sati, a kompletan dnevni red te materijale možete pronaći OVDJE.