Novosti Sport Događanja

Staro igralište NK Mraclina odlazi u povijest! Odobren projekt za izgradnju novog s umjetnom travom

21.05.2024. / Maja Peranić

Na radost mještana Mraclina ondje će se uskoro graditi novo moderno malonogometno igralište s umjetnom travom, a koje će zamijeniti dotrajalo asfaltirano igralište NK Mraclina. Riječ je o projektu nastalom na inicijativu MO Mraclin i NK Mraclin, a koji su podržali Grad Velika Gorica i Razvojna agencija Grada Velike Gorice. Projekt  će se financirati u okviru Programa prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a Odluka o projektu potpisana je danas.

-Grad Velika Gorica je i ove godine u partnerstvu s Bosnom i Hercegovinom, točnije Općinom Posušje u okviru Programa prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2024.godinu kod Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ostvario potporu za investicijski projekt Izgradnja igrališta i umjetne trave u mjestu Mraclin. Ovim projektom unaprijedit će se lokalna infrastruktura u mjestima i naseljima grada Velike Gorice - rekla nam je Mateja Kalisar, direktorica Razvojne agencije Grada Velike Gorice - VE-GO-Ra koja je bila zadužena za izradu prijave projekta.

Vrijednost projekta iznosi 79.100,00 eura od čega će 60% iznosa financirati Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, dok će preostalih 40% osigurati Grad Velika Gorica.

Galerija slika

Staro igralište NK Mraclina odlazi u povijest! Odobren projekt za izgradnju novog s umjetnom travom Staro igralište NK Mraclina odlazi u povijest! Odobren projekt za izgradnju novog s umjetnom travom

Podijeli