°C 11

Stiže kineska delegacija, ZET najavio zastoje i izmjene u prometu

08.04.2019.

Petar Brnada

Zbog dolaska kineske delegacije u utorak navečer i srijedu tijekom dana povremeno će biti na snazi izmijenjeni prometni režim, a očekuju se kratkotrajni zastoji i zaustavljanje prometa, što će utjecati na linije koje prometuju užim gradskim središtem, priopćili su iz ZET-a.

Kako su naveli, u utorak, 9. travnja oko 20 sati, očekuju se kratkotrajni zastoji u autobusnom i tramvajskom prometu zbog prolaska delegacije od Zračne luke preko Avenije Većeslava Holjevca, Ulice grada Vukovara i Savske ceste do hotela Westin.

Zbog prolaska kineske delegacije prevođene predsjednikom Državnog vijeća Narodne Republike Kine Lija Keqianga, u srijedu, 10. travnja, u vremenu od 9 do 17 sati očekuju se kratkotrajni prekidi tramvajskog prometa u užem dijelu grada kao i na autobusnoj liniji 118 (Trg Mažuranića – Voltino), odnosno na autobusnim linijama terminala Britanski trg.

-Također, linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje), u periodu od 14.30 do 16.30 sati neće čekati polazno vrijeme na okretištu Gornje Prekrižje već će odmah nakon izlaska putnika nastaviti vožnju prema Britanskom trgu. Iz sigurnosnih razloga, a prema nalogu policije, za vrijeme stajanja vozila u zastoju izvan stajališta, putnici neće moći napuštati vozila- poručili su iz ZET-a te ljubazno zamolili putnike za strpljenje i razumijevanje.

Foto: Ilustracija