Novosti Sport Događanja

STOP SHOP Velika Gorica vas čeka s nezaboravnim popustima

24.11.2022. / Redakcija

Black Friday već je godinama datum koji željno iščekuju svi ljubitelji shoppinga. Datum je to kada brendovi spuštaju cijene i kada imamo priliku kupiti nešto što već duže vremena gledamo. To je dan u godini obično rezerviran za kupovinu nečega što dugo priželjkujemo, ali nismo bili spremni izdvojiti taj novac. I kod nas se ustalila praksa Black Fridaya, a popularni lanac maloprodajnih parkova Stop Shop ima i svoju verziju, nazvanu po njihovoj karakterističnoj žutoj boji – Yellow Friday.

I upravo je Yellow Friday odličan period za uhvatiti popuste i odličnim odjevnim predmetima upotpuniti zimski look. S velikim izborom modernih odjevnih komada obradovat će vas trgovine New Yorker, Hervis, Sinsay, NKD, KiK koje objedinjuju kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu, kao i Deichman, sa svojim širokim izborom obuće za svaku priliku. Kako je pred nama vrijeme darivanja, DM krije popuste na parfeme i kozmetiku, stoga ne propustite kupiti poklon svojim bližnjima po najpristupačnijim cijenama, a poklon za sebe ili nekog bližnjeg možete potražiti i u trgovini s najvećim asortimanom dizajnerskih naočala – optici Anda. U trgovini Posteljina.hr možete naći velik izbor posteljina, jer kvalitetna i meka posteljina je uvijek lijep poklon. U ZOO city svratite po poklon za vaše kućne ljubimce. U trgovini Plodine obavite cijelu kupovinu kućanskih potrepština, a nakon svega se odmorite uz kavicu u caffe baru Yes.

Popusti sežu i do 70% stoga je ovo prilika koju ne smijete propustiti. STOP SHOP Velika Gorica nalazi se u na adresi ulica kneza Ljudevita Posavskog 47 u Velikoj Gorici.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove.

PROMO

Podijeli