°C 15

Trade air u potrazi za zrakoplovnim tehničarima

12.01.2018.

ivana

Trade Air u potrazi je za zrakoplovnim tehničarima, a svi zainteresirani mogu se javiti na njihov oglas za posao do 26. siječnja

Od budućih zaposlenika Trade Air traži da imaju završenu srednju tehničku škola, a prednost je ako ste završili ZTŠ Rudolfa Perešina (smjer ZIM ili IRE) ili srednju Tehničku školu Zadar (smjer ZIM ili IRE ).

Poželjno je iskustvo na poslovima održavanja, iako nije presudno i vozačka dozvola B kategorije. Više detalja i link za prijavu pronađite OVDJE.

No, u Velikoj Gorici i okolici traže se i druga zanimanja, pa tako prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na neodređeno se traže voditelji elektroinstalaterskih radova u Starom Čiču (Gradel), odgojitelji u Dječjem vrtiću Ciciban i Velika Gorica, kuhar/ica ili grill-majstor/ica u Velikoj Mlaki, komercijalist (RO-termo), pomoćni kuhar potreban je Bistrou London u Velikoj Gorici kao i poslodavcu Maximus j.d.o.o.

Na određeno se traži medicinska sestra/tehničar (Tibia), zatim više prodavača i blagajnika te skladištara traže u poljoljekarni (Banić promet). Privatna stomatološka ordinacija vl. Danijela Gundić traži dentalnog asistenta, a trgovina MTČ u potrazi je za prodavačem tekstilne robe s mogućnošću zaposlenja na neodređeno.

Prodavače traži i Pekarna Ružica i Memy koji je u potrazi i za slastičarkom, traži montera centralnog grijanja traži Bilkić d.o.o. i Termocentar Dianežević, a u ponudi poslova traže se i tesari, vodoinstalateri, zidari, dostavljači plinskih boca, rukovatelji građevinskim strojevima, vozač kamiona, prodavač/mesar.

U Velikoj Mlaki traže se radnici za proizvodnju PE vrećica, a na Ključić brdu Koleda traži na neodređeno dvoje radnika za proizvodnju tjestenine.

Novootvoreni hotel u Rakarskoj ulici u potrazi je za kozmetičarkom, frizerkom i pedikerkom.

Dodajmo i kako je VGdanas u potrazi za novinarom, stoga ukoliko vas zanima rad na portalu i u novinama, pisanje vijesti za područje Velike Gorice i okolice javite se do 22. siječnja.

Sve navedene i druge oglase potražite na stranicama HZZZ-a.

 

(I.C./HZZZ)