Novosti Sport Događanja

Traktorom prouzročio nesreću u Novom Čiču, teško ozlijeđen mladi motociklist

11.07.2024. / Maja Peranić

Prometna nesreća dogodila se jučer u Novom Čiču kada je teško ozlijeđen 19-godišnjak. Do nesreće je došlo kada vozač traktora, koji je tom prilikom bio pod utjecajem alkohola, nije propustio vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera. Na traktor je naletio 19-godišnji vozač motocikla koji je pak vozio bez vozačke dozvole.

-Jučer 10. srpnja oko 10.40 sati 48-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0,27 g/kg u organizmu upravljao traktorom marke John Deere zagrebačkih registarskih oznaka sjevernom kolničkom trakom kolnika Posavske ulice u Novom Čiču u smjeru jugozapada - izvijestila je policija:

-Dolaskom kod kućnog broja 18, skretao je ulijevo na kolni ulaz, a da nije propustio vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera uslijed čega je na prednji bočni dio traktora naletio motocikl marke Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak bez položenog vozačkog ispita za tu kategoriju vozila, a koji se kretao južnom kolničkom trakom Posavske ulice u smjeru sjeveroistoka, zadržavajući smjer kretanja ravno.
U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu- stoji u izvješću PU Zagrebačke.

Podijeli