°C 14

U manje od tri mjeseca educirano preko 100 goričkih poduzetnika

15.03.2019.

Petar Brnada

U svega dva i pol mjeseca ove godine, preko 100 velikogoričkih poduzetnika aktivno je sudjelovalo u programima edukacije za poduzetnike koje, u svrhu podrške razvoju poduzetništva grada, organizira VE-GO-RA, razvojna agencija Grada Velika Gorica.

„Izrada marketing plana u dva dana“ naslov je dvodnevne edukacije održane ovaj tjedan. Izbor teme rezultat je osluškivanja potreba velikogoričkih poduzetnika koji su itekako otvoreni za suvremene marketinške pristupe svojim potrošačima.

Predavačica Ana Jergović direktorica je kreativne agencije IDEOTEKA koju je suosnovala nakon deset godina bavljenja komunikacijama i marketingom na području JI Europe.

Zadovoljstvo edukacijom pokazala je i Nataša Tomanović iz firme Moment of Excellence.

-Prvi puta sam na edukaciji u Vegori i moram priznati da sam jako zadovoljna zato što čak i polaznici kojima uopće nisu poznata područja vaših radionica mogu dobiti od najosnovnijih znanja i primjera iz svakodnevnog života i poslovne prakse, ne samo predavača već i ostalih korisnika odnosno polaznica ovih radionica. Mislim da su primjerene svima s bilo kojom razinom znanja i da će se svatko uklopit i da su svi dobrodošli- kazala je Tomanović.

S Natašom se složila i Tatjana Kos iz sektora proizvodnje namještaja, iz udruge Hrvatski interijeri.

-Danas sam ovdje kao netko tko zna nešto o marketingu, ali smatram da je uvijek dobro nešto novo saznati. Jako sam sretna što je današnja predavačica Ana Jergović toliko stručna tako da i što smo mi koji nešto znamo, a i oni koji ne znaju ništa zaista puno mogu naučiti na puno primjera. Osim samih predavanja, tu je jedna dobra grupa ljudi od kojih svatko ima svoju priču tako da si i možemo na neki način pomoći- otkrila je Kos.

U započetom tempu, VE-GO-RA nastavlja s aktivnostima pa tako već početkom travnja priprema edukacije neophodne za poslovanje u digitalnom svijetu, na temu zašto koristiti neizbježne Google AdWords-e, alat kojim privlačite svoje potencijalne potrošače.

Više o programima za poduzetnike pročitajte na vegora.hr.