Novosti Sport Događanja

U srijedu počinje gradnja gradskog bazena

19.12.2016. / Nefertum IT
Projekt gradnje gradskog bazena dobio je i datum početka te će se "prva lopata" na najnovijem gradskom projektu zapiknuti za samo dva dana.

-Gradnja počinje u srijedu, 21. prosinca na lokaciji kod Srednjoškolskog centra Velika Gorica-najavili su iz Gradske uprave.Podsjetimo prošlog tjedna potpisan je ugovor o darovanju nekretnine , odnosno zemljišta uz Srednju strukovnu školu te je potpisan i ugovor s izvođačima radova. To je bila i posljednja formalnost prije početka gradnje bazena na koji građani čekaju već godinama.

Gradnja velikogoričkog bazena kraj srednjoškolskog centra, u Cvjetnom naselju, odvijat će se u dvije faze, od kojih prva donosi zatvoreni objekt s dva bazena- većim sportskim bazenom i manjim neplivačkim bazenom. Druga faza donijet će i kupalište na otvorenom s bazenima koji će u ljetnim mjesecima, u samome središtu grada, pružiti osvježenje svim Velikogoričanima.Procijenjena vrijednost gradnje iznosi 37 milijuna kuna. Rok završetka je 14 mjeseci, a izvođač radova je Elektrocentar Petek.


Podijeli