°C 3

Velika Gorica na proljeće dobiva moderan pump track, radovi u punom jeku

17.02.2021.

Maja Peranić

Najavljeni radovi na izgradnji novih objekata u gradskoj sportskoj zoni su krenuli. V.d gradonačelnika Krešimir Ačkar obišavši teren istaknuo je kako će Velika Gorica već ovog proljeća dobiti sportsko rekreativnu zonu kakva postoji u mnogim europskim gradovima. Uz Rakarsku cestu se gradi pumptrack za bicikliranje, skateboardanje i rolanje.

-Nastavljamo s izgradnjom novih objekata u gradskoj sportskoj zoni. Velika Gorica će ovog proljeća dobiti sportski (pumptrack) poligon za bicikliste, skateboard i rolanje kakav postoji u mnogim europskim gradovima-istaknuo je Ačkar.

Pump track staza - asfaltirana i denivelirana staza za rekreaciju građanstva, posebno mlađe populacije biciklista, skateboardera i rollera, gradi se uz Rakarsku cestu, a u tu svrhu planirano je 860 tisuća kuna iz gradskog proračuna.

Galerija slika

Velika Gorica na proljeće dobiva moderan pump track, radovi u punom jeku Velika Gorica na proljeće dobiva moderan pump track, radovi u punom jeku Velika Gorica na proljeće dobiva moderan pump track, radovi u punom jeku Velika Gorica na proljeće dobiva moderan pump track, radovi u punom jeku